تاریخ انتشار: ۰۷:۰۹ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

حمله دوباره کیهان به اصلاح‌طلبان؛ بیانیه‌نویسان جاده‌صاف‌کن دشمن‌اند | قوه قضاییه با این خائنان برخورد کند

کیهان نوشت: نگاهی به بیانیه اخیر جبهه اصلاحات به‌روشنی نشان می‌دهد چگونه این جریان، هم‌نوا با طبل از کارافتاده غرب، از رفراندوم، تشکیل مجلس مؤسسان و تغییر قانون اساسی سخن می‌گوید؛ واژه‌هایی که جز بازتولید همان «Regime change» در پوشش بومی چیزی نیست.

جبهه اصلاحات

رویداد۲۴| پس از بیانیه اخیر جبهه اصلاحات، روزنامه کیهان بار دیگر تندترین حملات را علیه اصلاح‌طلبان سامان داده و آنان را به «جاده‌صاف‌کنی دشمن» متهم کرده است. بهانه امروز کیهان مواضع غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه است که تأکید کرده دادستان تهران موظف است درباره این بیانیه اقدام قانونی انجام دهد.

هر تساهلی با بیانیه‌نویسان، کوچه‌دادن به دشمن است

کیهان با استقبال از سخنان رئیس قوه قضائیه نوشت: «هرگونه مماشات یا تساهل در برخورد با این جماعت، کوچه‌دادن به دشمن است و باید با آن مقابله شود.» این روزنامه بیانیه اصلاح‌طلبان را «پژواک شکست‌های آمریکا و اسرائیل» توصیف کرد.

تغییر قانون اساسی همان Regime Change آمریکایی است

کیهان نوشته: «نگاهی به بیانیه اخیر جبهه اصلاحات به‌روشنی نشان می‌دهد چگونه این جریان، هم‌نوا با طبل از کارافتاده غرب، از رفراندوم، تشکیل مجلس مؤسسان و تغییر قانون اساسی سخن می‌گوید؛ واژه‌هایی که جز بازتولید همان «Regime change» در پوشش بومی چیزی نیست.»

این روزنامه اصولگرا تاکید کرد: «همان‌گونه که رئیس قوه قضائیه دیروز اشاره کرد، آش خیانت و وطن‌فروشی این گروه بیانیه‌نویس تا حدی شور شده است که علاوه‌بر اعتراض مردم و گروه‌های سیاسی، صدای بسیاری از هم‌طیف‌های آنها نیز در مخالفت با این بیانیه و وادادگی و بی‌غیرتی سیاسی بلند شده است.

با این حال نباید تنها به انتظار ابراز پشیمانی و تحت تأثیر اخلاقی قرار‌گرفتن این پادو‌های جاده صاف‌کن دشمن نشست و قطعاً انتظار از ریاست محترم قوه قضائیه و دستگاه قضا و نهاد‌های امنیتی ورود جدی و برخورد با این خیانت بزرگ است. باید همراهی و هم‌نوایی با دشمن چنان هزینه‌ای برای این طیف واداده و امثال آنها داشته باشد تا این‌قدر راحت آرزوی دشمن را به زبان نیاورند.»

اهداف چهارگانه اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه محقق نشد

کیهان همچنین در یادداشتی به قلم سعدالله زارعی نوشت: «اهداف چهارگانه اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه علیه ایران محقق نشد و نتیجه نهایی این جنگ، تقویت توان نظامی و اجتماعی ایران بود.» به باور او، هرگونه القای ضعف در داخل «هم‌صدایی با دشمن» محسوب می‌شود.

خطای محاسباتی برخی مسئولان

این روزنامه در ادامه هشدار داد: «برخی مسئولان داخلی ممکن است تحت تأثیر تبلیغات دشمن دچار خطای محاسباتی شوند. وظیفه رسانه و دستگاه قضایی این است که مانع از تکرار چنین خطا‌هایی شود.»

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Belgium
|
۰۹:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۴
0
0
هنر شریعتمداری و کیهان، حمله حمله حمله....ای بمیرید.
نظرات شما